Черкассы ул. Б.Вишневецкого, 49 +38 (0472) 31-87-77 +38 (068) 106-61-15

Акции Фотоомолодження
15 ноября 2021

Фотоомолодження



5 актуальних запитань про мезонитки


Мезонитки – це «важка артилерія» у боротьбі з віковими змінами шкіри. Процедура нетравматична, період відновлення триває декілька годин, зате результат – помітний одразу. Ось 5 поширених запитань до косметологів, що допоможуть вам розібратися, як працює цей спосіб корекції.


Що таке мезонитки?


Це спеціальні волокна з біологічного матеріалу, які вводять під шкіру і закріплюють у певному положенні. Основні переваги методу – атравматичне введення, гіпоалергенність, відсутність побічних ефектів і періоду відновлення. Протягом декількох місяців біоволокна повністю розчиняться в тканинах. Цього часу достатньо, щоб запустити природний процес оновлення шкіри.


З якими проблемами впораються мезонитки?


  • носогубні зморшки та складки;
  • обвислі щоки та підборіддя (гравітаційний птоз);
  • провисання шкіри на животі, сідницях, руках, ногах.

Який ефект я побачу після процедури?


Мезонитки піднімають обвислу шкіру та стимулюють синтез колагену. Ліфтинговий ефект помітний одразу після сеансу і посилюється протягом 2-4 місяців. Шкіра у проблемних зонах суттєво підтягнеться, стане більш щільною та пружною. Лікар буквально створить новий об'ємний «біокаркас» проблемної зони, враховуючи анатомічні особливості та точки фіксації м'яких тканин.


Як проходить період відновлення?


Реабілітація після моделювання зазвичай триває декілька годин, анестезію легко переносять всі пацієнти. Тоненькі й дуже гнучкі нитки і голки, які використовують під час процедури, не травмують тканини, тому гематоми після сеансу з'являються рідко. На шкірі можуть залишитися невеличкі сліди від ін’єкцій, але вони швидко зникають.


Скільки триватиме ефект?


Тривалість ефекту від армування шкіри мезонитками – до 1,5-2 років.


Запишіться на індивідуальну консультацію з моделювання шкіри мезонитками до лікарів-косметологів салону СПА «Райський». Довіряйте свою красу професіоналам!


5 актуальних запитань про мезонитки