Черкассы ул. Б.Вишневецкого, 49 +38 (0472) 31-87-77 +38 (068) 106-61-15

Акции Масаж Обличчя
07 декабря 2021

Масаж Обличчя



Пресотерапія проти набряків, целюліту та зайвих сантиметрів


Забудьте про набряки та втому в ногах у літню спеку! Маємо просте й ефективне рішення — пресотерапія. Це дієвий метод боротьби з набряками, втомою ніг, целюлітом і зайвими сантиметрами. Одна процедура пресотерапії замінює 20 сеансів ручного масажу. Правда ж, варто спробувати?


Як проходить процедура


Пресотерапія — це різновид апаратного масажу. Під час сеансу на тіло вдягають спеціальні секційні манжети, в які подається повітря під тиском. Вплив можна здійснювати як на все тіло, так і на окремі проблемні зони — ноги, стегна, руки, живіт.


Чергування зниженого та підвищеного тиску повітря з певними інтервалами та силою можна порівняти з делікатним м'яким масажем. Він поступово підтягує шкіру, позитивно впливає на підшкірно-жировий шар, м'язи, венозні та лімфатичні судини, сприяє виведенню зайвої рідини та усуває набряки. При цьому під час сеансу немає ризику отримати мікротравми чи ушкодження шкіри.


Який ефект дає пресотерапія


Методика дуже ефективна у боротьбі з набряками та целюлітом. Її використовують для лікування лімфостазу, варикозу, попередження тромбозу та тромбофлебіту.


Пресотерапія виводить токсини, підвищує тонус шкіри, зміцнює судини, посилює лімфо- та кровотік, запускає процес очищення всього організму. Її використовують і для лікування, і для профілактики. Комбінуючи пресотерапію з іншими косметологічними процедурами, можна зменшити об'єми тіла, позбутися целюліту, зробити шкіру пружною та підтягнутою. Приклад ефективного комплексу — пресотерапія, обгортання й антицелюлітні масажі.


Скласти індивідуальну програму корекції тіла вам допоможуть наші лікарі-косметологи. Записуйтеся на консультацію вже сьогодні, чекаємо на вас!


presoterapіja.jpg