Черкассы ул. Б.Вишневецкого, 49 +38 (0472) 31-87-77 +38 (068) 106-61-15

Акции Масаж Обличчя
07 декабря 2021

Масаж Обличчя



А ви давно проводили діагностику шкіри?


Восени шкіра зазвичай стає чутливою та примхливою. У когось вона потребує зволоження, у когось - відновлення, а комусь треба провести пілінг чи видалити пігментні плями. Самостійно визначити потреби шкіри чи призначити собі ефективний курс процедур неможливо. Це може зробити тільки лікар-косметолог після огляду та тестування.


Перед проведенням будь-якої салонної процедури лікар проводить діагностику: оцінює відсоток вологи, ліпідний баланс, еластичність і рельєф шкіри. У салоні СПА “Райський” кожному клієнту заводять індивідуальну медичну карту, куди заносять всю інформацію про стан здоровʼя та шкіри, результати діагностики та показань до процедур. Лікар збирає анамнез, а в разі необхідності направляє клієнта на додаткове обстеження у профільних лікарів. Тільки після ретельного вивчення всіх показань і протипоказань лікар-косметолог добере оптимальну схему лікування чи догляду, а для покращення ефективності порекомендує домашній догляд.


В медичну карту заносять також всі препарати та дозування, які лікар використовував під час процедур. Паспорт краси дозволяє контролювати прогрес, підвищити ефективність лікування, а також оперативно реагувати на сезонні потреби шкіри.


Краса та здоровʼя - занадто цінні речі, щоб довіряти їх непрофесіоналам чи займатися самолікуванням. Звертайтеся до косметологів із медичною освітою - записуйтеся на консультацію в салон СПА “Райський”.


dіagnostika-shkіri.jpg