Черкассы ул. Б.Вишневецкого, 49 +38 (0472) 31-87-77 +38 (068) 106-61-15

Акции Карбоновий пілінг
20 октября 2021

Карбоновий пілінг



Контурна пластика – «важка артилерія» у боротьбі зі зморшками


У більшості людей слова «контурна пластика» викликають асоціації з операцією. Насправді контурна пластика – це ін’єкції краси. Процедура проходить без операційного втручання, ефективно позбавляє середніх та глибоких зморшок, а головне – ефект видно одразу.

Під час процедури у проблемні зони на обличчі мікроголками вводять спеціальні препарати, які заповнюють і розгладжують зморшки. Всі філери, які використовують у контурній пластиці – біосумісні та безпечні для здоров'я. З часом вони розпадаються та виводяться з організму.

Результат після контурної пластики:

  • збільшується внутрішній об’єм тканин;

  • компенсується втрачена гіалуронова кислота;

  • прискорюється синтез власного колагену та фібробластів (це профілактика появи зморшок у майбутньому);

  • зморшки розгладжуються;

  • тканини стають більш «наповненими», а шкіра пружною.

Коли варто застосовувати «важку артилерію»? Якщо у вас є глибокі вертикальні та горизонтальні зморшки в зоні лоба, «міжбрівки» та очей, кисетні зморшки й заломи в зоні рота, рубці після акне, нечіткі вилиці, підборіддя, овал і контури обличчя або ж ви хочете скоригувати об’єм і контур губ.

Результат триває від 6 до 24 місяців залежно від індивідуальних особливостей, препарату, концентрації. Правильно дібрати препарат і провести процедуру можуть тільки кваліфіковані лікарі-косметологи. Записуйтеся на консультацію в салон СПА «Райський» – ми розкажемо та покажемо, який результат контурна пластика дасть конкретно у вашому випадку!

konturnaja-plastika-v-cherkassah.jpg