Черкассы ул. Б.Вишневецкого, 49 +38 (0472) 31-87-77 +38 (068) 106-61-15

Акции Масаж Обличчя
07 декабря 2021

Масаж Обличчя



Можливість заглянути в майбутнє - це реальність!


Дні здорової шкіри в салонах "Райський" 02.11.2015 Чи хотіли б Ви дізнатися все про свою шкіру? А побачити, що станеться з нею за декілька років? То неможливо, скажете Ви? Тоді ми Вас здивуємо. 4 листопада у Києві та 20 листопада у Черкасах під час Дня здорової шкіри у салоні СПА «Райський» у Вас буде надзвичайна можливість заглянути в майбутнє разом з косметичним апаратом Deramcheck.
Цей новітній апарат дозволяє виявити не лише видимі недоліки шкіри, а й приховані, які стануть помітні лише за декілька років. Численні датчики та сканування дозволяють проаналізувати рівень зволоженості шкіри та рівень ліпідів у ній, кількість та глибину зморшок, пігментації, еластичності, колір та температуру шкіри. Dermacheck дає можливість спрогнозувати стан шкіри за декілька років та підібрати найефективнішу програму догляду в салоні та вдома, а в майбутньому – порівняти стан шкіри з тим, який був, адже вся інформація зберігається в ньому.
Магія та й годі. Приходьте на День здорової шкіри до салону СПА «Райський» - виграйте у перегонах із майбутнім! Вартість процедури 400 грн, в дні "Здорової шкіри в салонах Райський" - безкоштовно!
Реєструйтесь на подію за посиланням