Черкассы ул. Б.Вишневецкого, 49 +38 (0472) 31-87-77 +38 (068) 106-61-15

Акции Масаж Обличчя
07 декабря 2021

Масаж Обличчя



Подаруйте своєму волоссю «Абсолютне щастя»


Нова професійна СПА-програма «Абсолютне щастя» від бренду «Lebel» поверне вашому волоссю красу на молекулярному рівні. Косметологи компанії розробили лінійку спеціально для сильно пошкодженого волосся, що втратило блиск, силу та еластичність. Програма комплексно діє і на волосся, і на шкіру голови.


Кому підходить догляд: відновлювальна формула розрахована на волосся з великим ступенем пошкодження.


На який ефект розраховувати: детоксикація і протизапальна дія на шкіру голови, прискорення росту здорових локонів, відновлення структури волосся на молекулярному рівні, еластичність і привабливий блиск.


Активні компоненти програми «Абсолютне щастя» для волосся: мед, гіалуронова кислота, екстракт лімнантеса білого, протеїни кератину сої, рідкий екстракт бамбука.


Чому варто спробувати?


Ось щонайменше 5 причин, чому вам варто спробувати програму «Абсолютне щастя» Lebel Infinity Aurum Salon Care:

  • результат помітний вже після першої процедури;
  • волосся стане неймовірно блискучим і доглянутим;
  • комплексна дія — засоби програми діють і на волосся по всій довжині, і на шкіру голови;
  • унікальний склад продуктів з догляду — природні антиоксиданти зупиняють дію вільних радикалів і продовжують молодість волосся;
  • великий вибір засобів домашнього догляду для пролонгації ефекту після салонної процедури.


Протокол догляду «Абсолютне щастя» включає понад 10 засобів різної дії з унікальною формулою: активні сироватки, муси для зволоження, протеїнові активатори, креми для зміцнення та зволоження волосся, креми-концентрати. В комплексі всі ці засоби етап за етапом відновлюють молекулярні зв'язки в пошкодженому волоссі.


Спробуйте нову програму «Абсолютне щастя» для волосся у салоні СПА «Райський». Процедуру рекомендуємо проходити курсом у 5-6 процедур залежно від ступеня пошкодження волосся раз на 1-2 тижні.


absoljutne-shhastja-dlja-volossja.jpg