Черкассы ул. Б.Вишневецкого, 49 +38 (0472) 31-87-77 +38 (068) 106-61-15

Акции Масаж Обличчя
07 декабря 2021

Масаж Обличчя



Міфи та правда про мезотерапію


Мезотерапія – одна з небагатьох процедур, яку можна проводити навіть у молодому віці, якщо для цього є показання. Методика настільки популярна, що їй доводиться пробиратися до сердець клієнтів крізь десятки міфів. Хтось чув, що це боляче, хтось незадоволений результатом, хтось вважає, що для мезококтейлів ще зарано... Давайте розбиратися з міфами та правдами про цю популярну процедуру для обличчя.


Мезотерапія підходить тільки для зрілої шкіри


Це неправда. Мезотерапію лікар-косметолог може призначити навіть 20-річним дівчатам. Це одна з найбільш делікатних і найменш агресивних косметологічних процедур. Її можна робити в будь-якому віці. Під час мезотерапії у шкіру вводять спеціальні коктейлі – вітаміни, мінерали, пептиди, ліполітики, рослинні екстракти. Склад коктейлів залежить від проблеми, яку вирішує лікар. Правильно дібрані компоненти гарантують бажаний ефект. Перші ознаки старіння зазвичай починають з'являтися у віці 22-30 років. Це оптимальний час для знайомства з процедурою.


Мезотерапія зробить мене молодшою на 20 років


Мезотерапія покращує якісні характеристики шкіри, боротьба з глибокими віковими зморшками – не її «прямі обов’язки». Мезококтейлі покращують і вирівнюють колір шкіри, позбавляють сухості, гіперпігментації, акне і постакне, покращують мікроциркуляцію крові, укріплюють дермальний шар і стінки судин. Якщо ж вам потрібне швидке розгладження глибоких зморшок, зверніть увагу на інші косметологічні методики.


Для помітного ефекту достатньо однієї процедури


Це ще одна помилкова думка. Фішка мезотерапії – в накопичувальному ефекті. Щоб ви й оточуючі побачили помітний результат на обличчі, потрібно пройти курс із 7-10 процедур. В цьому випадку тривалий і дійсно помітний результат гарантований. Правило діє для мезотерапії обличчя, тіла, шкіри голови.


Це дуже боляче


Знизити чутливість під час процедури можна за допомогою аплікацій знеболювального крему. За умови правильної техніки введення мезококтейлів і використання якісних препаратів ризик появи ускладнень мінімальний. Після процедури варто дотримуватися рекомендацій лікаря – уникати активного сонця, різких перепадів температур і користуватися сонцезахисними засобами.


Процедура викликає звикання


Ця ін’єкційна методика має накопичувальний ефект, але ніякого звикання не викликає. Це поширений міф. З кожною процедурою ефект якісного покращення стану шкіри буде більш помітним. Крім того, мезотерапія стимулює відновлювальну роботу в самій шкірі й гарно активує обмінні процеси.


Залишилися запитання? Записуйтеся на консультацію до лікарів-косметологів салону СПА «Райський». Дякуємо, що довіряєте нам свою красу і здоров'я!


mіfi-ta-pravda-pro-mezoterapіju.jpg