Черкассы ул. Б.Вишневецкого, 49 +38 (0472) 31-87-77 +38 (068) 106-61-15

Акции Масаж Обличчя
07 декабря 2021

Масаж Обличчя



На який масаж записатися?


Часом буває складно визначитися, який саме різновид масажу допоможе впоратися з проблемою, що турбує. Сьогодні ми розказуємо, який вплив різні види масажу здійснюють на тіло людини. Види класичного масажу, на які можна записатися у салоні СПА «Райський»:

  • спортивний;
  • лікувальний;
  • медовий;
  • антицелюлітний;
  • масаж голови, шиї та плечового поясу;
  • ароматичний;
  • антистресовий масаж спини.

Спортивний. Ідеально підходить для тих, хто регулярно й систематично займається фізичними навантаженнями. Процедура відновлює сили після тренувань, зменшує ризик появи травм, знімає втому, покращує самопочуття.


Лікувальний. Оздоровча процедура, яка допоможе впоратися з наслідками складних травм, операцій і хвороб. Класичний лікувальний масаж може бути як загальним, так і локальним. Це частина терапії, яка проводиться під наглядом лікаря.


Медовий. Ефективний у боротьбі з радикулітом, безсонням, мігренями, фізичним і психологічним виснаженням, застудами та ГРВІ. Те що треба в осінній період.


Антицелюлітний. Покращує кровообіг у проблемних зонах, сприяє виведенню шлаків і токсинів, підтягує шкіру. Курс антицелюлітного масажу забезпечить відтік зайвої рідини та «розіб’є» жирові клітини.


Масаж голови, шиї та плечового поясу. Це справжня знахідка для офісних працівників. Знімає втому, напруження та тягар щоденних турбот. Чудовий варіант для того, щоб швидко відновитися в обідню перерву чи після роботи.


Ароматичний. Техніка передбачає використання ароматичних ефірних олій, які знімають втому, активізують відновлювальні процеси після хвороби, допомагають боротися зі стресами. Крім того, процедура покращує настрій і пам'ять.


Антистресовий масаж спини. Моментально бадьорить, знімає втому, покращує обміні процеси. Всі хвороби починаються зі стресів. Тому регулярний вихід зі стресових ситуацій і розслаблення на сеансах масажу – це запорука здоров’я і гарного самопочуття. Спробуйте – і ви не зможете уявити, як жили без цього раніше.


Записуйтеся до професійних масажистів салону СПА «Райський» на будь-який зручний час.


na-jakij-masazh-zapisatisja.jpg