Черкассы ул. Б.Вишневецкого, 49 +38 (0472) 31-87-77 +38 (068) 106-61-15

Акции Масаж Обличчя
07 декабря 2021

Масаж Обличчя



5 актуальних запитань про лазерну епіляцію


Дівчата, ми отримуємо багато запитань, як проходить курс лазерної епіляції. Сьогодні відповідаємо на найпопулярніші.


Чому лазерна епіляція?

Сьогодні це найбільш ефективний і безболісний спосіб, щоб надовго позбутися небажаного волосся на різних ділянках тіла та обличчя. Лазерна епіляція підходить і жінкам, і чоловікам з усіма фототипами шкіри – від 1 до 6 і навіть для людей після засмаги.


Де можна видаляти волосся лазером?

Якщо у вас немає протипоказань до процедури, видаляти волосся лазером можна на будь-якій ділянці – обличчі, руках, ногах, спині, животі, в зоні бікіні та під пахвами.


Як це працює?

Лазер руйнує фолікули волосся завдяки впливу світлового променя певної довжини, спрямованості та щільності на пігмент меланін. Параметри роботи лазера задає лікар з огляду на тип шкіри та колір волосся. У процесі відбувається нагрівання меланіну та руйнування сусідніх клітин, які відповідають за ріст волосся. Через певний час після такого впливу волосяний стрижень з "деактивованим" коренем просто випадає.


Це безпечно?

Під час впливу на волосяний фолікул епідерміс залишається цілим і неушкодженим. Процедура безпечна для здоров'я та не завдає шкоди шкірі чи підшкірно-жировим тканинам. Система охолодження робить процес безболісним, після лазерної епіляції не залишається подразнення, опіків, рубців чи шрамів.


Скільки процедур треба пройти?

Процедуру лазерної епіляції проводять курсом з 8-10 процедур. Волосся на тілі проходить 3 етапи розвитку – активний ріст, фаза спокою і загибель. Під час першого сеансу деактивуються лише волосинки в активній фазі росту. Тому щоб позбутися всього небажаного волосся, треба пройти повний курс. З кожною процедурою кількість волосинок буде зменшуватися.


Лазерна епіляція не має сезонних обмежень, її можна проводити в будь-яку пору року. Але щоб влітку насолоджуватися гладенькою шовковистою шкірою, краще розпочати курс уже зараз. Зробіть собі подарунок на новорічні свята – знаємо, що ви про це мрієте. Записуйтеся на консультацію в салон СПА «Райський».

5-aktualnih-zapitan-pro-lazernu-epіljacіju.jpg