Черкассы ул. Б.Вишневецкого, 49 +38 (0472) 31-87-77 +38 (068) 106-61-15

Акции Масаж Обличчя
07 декабря 2021

Масаж Обличчя



Забудьте про судинні сіточки на ногах і тілі


Дівчата, кому допікають судинні сіточки та «зірочки»? А скоро ж сезон коротких шортиків і спідниць... Хочете показати всім красиві ніжки? Без судинних сіточок і зірочок? Записуйтеся на лазерну процедуру в салон СПА "Райський".


Під час процедури світлова енергія, потрапляючи в проблемну зону, поглинається гемоглобіном крові. В результаті стінки судин склеюються, а підшкірний капілярний малюнок стає непомітним.


Переваги лазерного видалення судинних «зірочок» і сіток у салоні СПА «Райський»

  • це безпечно — лазер впливає тільки на пошкоджені ділянки, не зачіпаючи здорові тканини, ефективний і на червоних, і на синіх судинах;
  • комфорт під час процедури – потужна система охолодження лазерного апарату робить процес безболісним;
  • видимий ефект уже після першого сеансу;
  • широка зона впливу – лазера бореться з судинними утвореннями на будь-якій ділянці тіла, зокрема ногах, руках, плечах тощо;
  • найкраща ціна в Черкасах – ми пропонуємо клієнтам традиційну високу якість лікування венозної та капілярної сітки на ногах за вигідною ціною.

Оцінити масштаб проблеми та розробити індивідуальну програму лікування може тільки лікар-косметолог. Записуйтеся на прийом до фахівців салону СПА "Райський" за телефонами або пишіть нам у месенджер! Нехай ваші ніжки будуть здоровими і красивими!


zabudte-pro-sudinnі-sіtochki-na-nogah-і-tіlі.jpg